Over mij

Mijn naam is Brian Heeren. Ik ben 25 jaar oud en geboren in Den Haag. Sommige mensen kennen mij misschien al van Instagram. Sinds 2018 ben ik begonnen met fotograferen en gebruik ik mijn Instagram om mijn content te delen.

Mijn grote passie is motorrijden. In 2017 haalde ik mijn motorrijbewijs en sinds dien ben ik niet meer van de motor af te slaan! Mijn eerste motor was een Harley Davidson 883 sportster. Dit vond ik destijds echt een geweldige motor, misschien iets teveel Sons of Anarchy gekeken. Helaas moest ik deze motor al snel verkopen. Ik had zelf op dat moment een A2 ( 35 KW ) rijbewijs. De motor was 39KW op kenteken. Ik had de motor weliswaar laten terugvoeren, maar niet volgens de officiële manier, wat resulteerde in een dikke prent. 

Hierna besloot ik om een wat sportievere motor te kopen: een Kawasaki Z800. Dit was een geweldige nakedbike en ik kon weer goed meekomen met mijn vrienden, die allemaal al wat sportiever reden. Hiernaast had ik een Vespa GTS 300, om lekker snel en praktisch naar het strand en de stad te gaan. Helaas bleef de Vespa ook niet lang in mijn bezit. Na 2 maanden werd die voor mijn deur weg gejat. Ik dacht: ik moet wat kopen wat ze niet willen jatten. Ik kocht dus voor die praktische ritjes een Honda CB 500 uit ‘82 erbij.

Na ongeveer een jaar verkocht ik de Z800. Ik besloot woon- werk verkeer met de motor te gaan doen en ik kocht een Kawasaki Versys 650. Op dit moment had ik nog een A2 rijbewijs dus dit was de perfecte motor hiervoor. Prima motor voor wekelijks 900 kilometer! Na ongeveer een jaar en 32.000 kilometer verder besloot ik toch weer woon- werk verkeer met de auto te gaan doen. Ik ging dichterbij werken dus ik had geen tourbuffel meer nodig.

Ik kocht een Triumph Street Triple S uit 2014. De 675 cc motor in combinatie met de 3 cilinders waren compleet nieuw voor mij. Een ding wist ik wel, deze motor is fantastisch! Het gevoel van een 3 cilinder motor was voor mij de ideale kruising tussen een 2 en 4 cilinder. Het leuke van beide! Na ongeveer een jaar ruilde ik deze fantastische motor toch in…. De grote vraag was WAAROM?? Nou dat kwam omdat Triumph de ‘ All New Street Triple ’ introduceerde waarvan mijn hart op hol sloeg. Een vernieuwd design en meer vermogen haalde me over.

Na twee jaar met heel veel plezier te hebben gereden op de nieuwe streettriple was ik toe aan wat nieuws. Niet zomaar wat nieuws, maar een nieuwe uitdaging. Ik zat al langere tijd te denken om een motor te kopen waarmee ik ook offroad kon, omdat dit segment en de avonturen mij heel erg aantrokken.

Ik besloot een Yamaha Tenere 700 te kopen en mijn streettriple hiervoor in te ruilen. Dit deed natuurlijk heel erg veel pijn, maar het gaat ook een hoop nieuwe en mooie momenten opleveren! Dit jaar, 2022, gaat in het teken staan van aventure, offroad en een hoop leren op dat gebied. Natuurlijk zal ik mijn passie fotografie blijven combineren met motorrijden. Volg jij mijn avonturen mee?

 

 

 

Druk op het onderstaande Instagram logo om mijn Instagram te bekijken.